PREMIUM DIRECT

Premium Direct je potpuno novi način komunikacije sa bankom, koji Vam je sada na raspolaganju kao našem važnom Premium klijentu.

Zahvaljujući naprednim tehnologijama, na sofisticiran i udoban način ćete sarađivati sa svojim ličnim bankarom.

Sve bankarske poslove obavićete putem video-sastanka, telefona ili i-mejla, bez posete banci.  

zakaži
sastanak

ONLINE BANKARSTVO

Banka na vašem ekranu

 

Zato što znamo da ste stalno u pokretu, uz naše internet i mobilno bankarstvo kompletna bankarska usluga vam je uvek nadohvat ruke! Umesto da žurite do filijale, sve transakcije obavljajte na smartfonu ili računaru komforno i brzo, uz maksimalnu sigurnost! 

PLANIRANJE FINANSIJA

Dobar plan je prvi korak

 

Znamo da su naši Premium klijenti iskusni u upravljanju finansijama. Mi smo tu da Vam pružimo dodatnu podršku u planiranju: finansijske nezavisnosti u penziji, investiranja, štednje za buduću sigurnost Vaše porodice... Dobrim planiranjem obezbedite sebi životni standard na željenom nivou! 

saznajte više
zakaži
sastanak

PREMIUM PAKET

 

 

Zakoračite u svet privilegovanog bankarstva i postanite zadovoljni korisnik Premium paketa, koje već koristi 90% najvažnijih klijenata naše banke.

 

Izaberite svoju idealnu kombinaciju proizvoda i usluga i uživajte u svim pogodnostima koje Premium paket nudi. 

ONLINE ZAHTEVI

Premium Direct štedi Vaše vreme

 

Vaše servisne zahteve ili potrebu za bilo kojim bankarskim proizvodom možete realizovati bez dolaska u banku. Da biste pokrenuli proces, dovoljno je da se obratite svom ličnom bankaru putem video-sastanka, telefona ili i-mejla. 

zakaži
sastanak

VIDEO POZIV

Bankar na klik od vas.

Uz novi servis video poziva, svi Vaši zahtevi mogu biti još brže realizovani, bez odlaska u banku. Pozovite našeg saradnika za Premium bankarstvo.

zakaži
sastanak