Kako kreditom do rešenja stambenog pitanja?

Verovatno ste mnogo puta pomislili kako želite svoj krov nad glavom, kako vam je dovoljno života u zajednici… Možda ste svoj problem pokušali da rešite iznajmljivanjem nekretnine? Pravo rešenje se, međutim, može potražiti u stambenim kreditima.

Rešavanje stambenog pitanja predstavlja jednu od ključnih životnih odluka svakoga od nas. U nedostatku novca za kupovinu nekretnine, raznolika bankarska ponuda stambenih kredita je najbolje rešenje i siguran način da ostvarite svoj cilj.

Ukoliko iznajmljujete stan, umesto mesečnog plaćanja zakupa, sredstva možete preusmeriti na otplatu stambenog kredita i zauzvrat imate stan u svom vlasništvu, kupljen po sopstvenoj želji i prema sopstvenim potrebama.

U Raiffeisen banci možete ugovoriti polisu osiguranja nepokretnosti i života, te tako sve pojedinosti u vezi sa Vašim kreditom završiti na jednom mestu, a sebi i članovima svoje porodice obezbediti maksimalnu sigurnost tokom otplate kredita.

U našoj banci svim zainteresovanim klijentima dostupan je i jedinstven proizvod na tržištu – stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 30 godina.

Pored mogucnosti zaduživanja na maksimalno mogući rok, kredit sa fiksnom kamatom eliminiše uticaj kretanja referentne vrednosti na visinu mesečne rate i pruža vam sigurnost tokom celog roka otplate.